Mybet

Πρωτότυπες θήκες iPhone


iPhone 4 Case with Earbuds Management

Αν θεωρείται τις κλασικές θήκες για iPhone βαρετές και ζητάτε κάτι πιο... πρωτοτυπο για να ντύσετε το κινητό σας, για ρίξτε μια ματιά εδώ.

Φορτίστε το laptop σας πληκτρολογώντας!

Ένας νέος τρόπος φόρτισης του laptop απλά και μόνο με την χρήση του…

Ατύχημα με δύο λεωφορεία στο Μπακγλαντέζ

Bus vs Bus Road Accident in Bangladesh
Ο ένας οδηγός είχε κόκκινο.. Αυτό όμως δεν τον πτόησε καθόλου και πέρασε με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με ένα άλλο λεωφορείο.. Ένας πεζός ίσα που πρόλαβε να περάσει τον δρόμο.. Αλλιώς θα τον είχε λιώσει το λεωφορείο..

Θεράπευσαν τον διαβήτη χωρίς φάρμακα!

Θεράπευσαν τον διαβήτη χωρίς φάρμακα!

Ένα εύρημα το οποίο μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για εκατομμύρια ασθενείς οι οποίοι πάσχουν από διαβήτη τύπου ΙΙ ανακοινώθηκε στο ετήσιο Συνέδριο της Αμερικανικής Εταιρείας Διαβήτη, την εβδομάδα που πέρασε: βρετανοί επιστήμονες πέτυχαν να θεραπεύσουν τη νόσο υποβάλλοντας τους ασθενείς σε αυστηρότατη δίαιτα, διάρκειας οκτώ εβδομάδων.

Τραγουδάει με το πέος του!


Ο λόγος για το έντομο Micronecta scholtzi. Πρόκειται για ένα έντομο μήκους 2 εκατοστών, που παράγει ήχους έντασης 99,2db τρίβοντας το μόριο του στην κοιλιακή του χώρα!

Τρομαχτικό άπλωμα ρούχων

Stylish Horror Laundry Drying
Όποιος άπλωσε τα ρούχα του με τέτοιο τρόπο το έκανε είτε για να τρομάξει τον κόσμο, είτε γιατί είναι λάτρεις της ταινίας "The Ring".. Αλλιώς δεν εξηγείται.. Εγώ πάντως αν έβλεπα κάτι τέτοιο στην γειτονιά μου θα είχα τρομοκρατηθεί! Ειδικά αν ήταν και νύχτα..

Τέχνη από χρησιμοποιημένα ρούχα


Τέχνη με ρούχα από δεύτερο χέρι
Άλλοι τα κάνουν ανακύκλωση, άλλοι τα χαρίζουν, και άλλοι κάνουν τέχνη....

Όταν η ηλιοθεραπεία πάει στραβά!

Όταν η ηλιοθεραπεία έχει «στραβά» αποτελέσματα... (8)
Η ηλιοθεραπεία αποτελεί αγαπημένη συνήθεια πάρα πολλών ανθρώπων στο κόσμο! Ο κύριος λόγος βέβαια είναι το μαύρισμα! Όταν όμως δεν προσέχεις καθόλου και κάθεσαι πολλές ώρες στον ήλιο οι συνέπειες είναι δυσάρεστες.. Δείτε εδώ μερικούς ανθρώπους που την "πάτησαν" για τα καλά.

Μικρά αριστουργήματαΣας παρουσιάζουμε το Resonance. To Resonance είναι ένα project στο οποίο συνεργάστηκαν πάνω από τριάνα 30 ανεξάρτητοι καλλιτέχνες στον τομέα των γραφικών(εικόνα) και του ήχου. Ο σκοπός ήταν να εξερευνήσουν τη σχέση μεταξύ της γεωμετρίας και του ήχου με μοναδικούς τρόπους. Το αποτέλεσμα, εκπληκτικό!

Γιγαντιαία αντικείμενα στις υπηρεσίες της διαφήμισης!

Γιγαντιαία αντικείμενα στις υπηρεσίες της διαφήμισης (2)
Όλοι ξέρουμε και έχουμε ζήσει λίγο πολύ να επηρεαζόμαστε από διάφορες διαφημίσεις που βλέπουμε στην τηλεόραση, ακούμε στο ραδιόφωνο κτλ.. Πολλές από αυτές μπορεί να είναι ωραίες κιόλας και να μας τραβήξουν την προσοχή.. Όταν όμως συναντήσουμε στο δρόμο μεγάλα σε μέγεθος αντικείμενα που διαφημίζουν κάτι, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τα χαζέψουμε για λίγο! Και αν είναι σαν τα παρακάτω, σίγουρα θα μείνουμε και με το στόμα ανοιχτό!

Aδέσποτα ζώα : Πριν και μετά την διάσωση τους

Διάσωση ζώων πριν και μετά (2)
Συνήθως βλέπουμε στο internet διάφορα ζωάκια κακοποιημένα και πως έχουν καταντήσει από άσχημη μεταχείριση.. Σε αυτό το άρθρο θα δείτε πως ήταν κάποια ζώα όταν τα βρήκανε και πώς έγιναν με πολύ αγάπη και φροντίδα!

Τα λογότυπα της Google!


Total Lunar Eclipse. Live imagery provided by Slooh.

Είναι κάποιες μέρες που δε ξέρεις αν είναι κάποια γιορτή και τότε ανοίγεις το google και οι καλοί άνθρωποι της google έχουν φροντίσει να σου την υπενθυμίσουν έχοντας κάνει μετατροπή το λογότυπο! Δείτε το πρώτο μέρος.


Αγάλματα Υπερηρώων από τον Adrian Tranquilli

The-Sculptures-Of-Superheroes-2

Ο Tranquilli έχει ώς στόχο να δείξει τα ανθρώπινα και πιο εύθραυστα χαρακτηριστικά των ηρώων των παιδικών μας χρόνων.Μεταξύ άλλων θα δείτε έναν ματωμένο spiderman και άλλους..

Εκπληκτικά γλυκά σοκολάτας!

Tasty Chocolate Modeling
Αν και δείχνουν πεντανόστιμα, και με τη λευκή και με την σοκολάτα γαλακτος, νομίζω πως τα περισσότερα θα ήταν κρίμα να τα φας!

Η Lady Gaga είναι η νέα βασίλισσα της ποπ!Τη Lady Gaga έχρησε διάδοχο της Madonna, το περιοδικό «Rolling Stone». Φείτε ποιές άλλες ήταν υποψήφιες και τι θέση πήραν!