Mybet

"Σήκωσαν" τις εισπράξεις καί έφυγαν σαν κύριοι


Τον τρόμο έζησαν οι υπάλληλοι και ο υπεύθυνος ενός σούπερ μάρκετ στο 7ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Συνόρων, όταν δύο άγνωστοι εισέβαλαν, κρατώντας πιστόλια.

"Τραμπουκισμοί" εναντίον εφημερίδας στην Κύπρο


Ρίψη πυροβολισμών από αγνώστους σημειώθηκε χθες το βράδυ στην κατεχόμενη Λευκωσία εναντίον των γραφείων της εφημερίδας «Αφρίκα» στην οποία εργάζεται ο Τουρκοκύπριος δημοσιογράφος Σενέρ Λεβέντ.

Ρεκόρ εξώσεων το 2011


Το αδιέξοδο στο οποίο έχουν περιέλθει χιλιάδες πολίτες λόγω κρίσης, καθιστά συχνά αδύνατη την καταβολή του ενοικίου. Οι εξώσεις έχουν πάρει τη μορφή χιονοστιβάδας. Τις πρώτες 40 ημέρες του 2011 καταγράφηκαν περισσότερες από 4.000 προσφυγές, ενώ ολόκληρο το περασμένο έτος είχαν καταγραφεί 8.500.

Αποφύγετε τις καρδιοπάθειες με αλκοόλ


Ένα αλκοολούχο ποτό την ημέρα μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή της καρδιοπάθειας, σύμφωνα με επισκόπιση ερευνών τριακονταετίας.

Ιστορικό κέντρο χωρίς σκιές


Η οικονομική κρίση και η αύξηση της ανεργίας εντείνουν τα φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού και μπορούν να μετατρέψουν το ήδη βεβαρημένο ιστορικό κέντρο της Αθήνας σε θερμοκήπιο παραβατικότητας αλλά και κοινωνικών αντιπαραθέσεων. Το κέντρο προσελκύει καθημερινά χιλιάδες πολίτες, μεταξύ αυτών μετανάστες, εξαρτημένους και αστέγους, που όχι απαραίτητα με τη συμπεριφορά τους αλλά και με την παρουσία τους και μόνο μπορούν να προκαλέσουν τις αντιδράσεις καταστηματαρχών και κατοίκων. Όσον αφορά τους εξαρτημένους η συζήτηση πολύ συχνά επικεντρώνεται στη σκοπιμότητα ή μη της μετακίνησης των μονάδων του ΟΚΑΝΑ που χορηγούν υποκατάστατα.
Η απομάκρυνση ενός τμήματος του πληθυσμού των χρηστών από την περιοχή, είτε αυτοί συμμετέχουν σε πρόγραμμα υποκατάστασης είτε είναι στη λίστα αναμονής, έχει να προφέρει ελάχιστα, γιατί αυτή η προσέγγιση δεν βλέπει ούτε την πόλη ούτε τους κατοίκους της ούτε τα προβλήματα στο σύνολό τους. Αν ο στόχος μας είναι μια πιο ανθρώπινη πόλη, χρειάζεται ένας ολοκληρωμένος και μακρόπνοος σχεδιασμός που θα αναγνωρίζει τόσο τις ανάγκες και τα προβλήματα των κατοίκων ή επαγγελματιών κάθε περιοχής όσο και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Είναι σημαντικό επίσης να εμπλέκει τις τοπικές κοινωνίες, φορείς και πολίτες, στην προσπάθεια να περιοριστούν τα προβλήματα διακίνησης ναρκωτικών και μικρο-παραβατικότητας στην περιοχή ή τη γειτονιά τους.
Το πρώτο βήμα προς μια ολοκληρωμένη λύση είναι να καταγραφούν οι ανάγκες και να χαρτογραφηθούν οι υπηρεσίες στον Δήμο της Αθήνας, ώστε να αναδειχθούν οι ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής. Με τον τρόπο αυτό θα ενισχυθούν οι συνεργασίες, θα αξιοποιηθεί καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό και οι υποδομές των φορέων δημόσιας υγείας και κοινωνικής φροντίδας και θα εξοικονομηθούν οι δυσεύρετοι σήμερα πόροι.
Mια σειρά από ενέργειες, μεταξύ των οποίων και κάποιες που δεν απαιτούν μεγάλο κόστος, μπορούν να ενισχύουν την κοινωνική φροντίδα και να βελτιώσουν την κατάσταση.
Είναι προφανές ότι η μετακίνηση μιας αυτούσιας μονάδας υγείας ή κοινωνικής πρόνοιας, όπως ένας πρόγραμμα υποκατάστασης ή ένα συσσίτιο απόρων, θα σημάνει απλώς τη μεταφορά των συνδεόμενων με τη λειτουργία τους προβλημάτων σε μία νέα περιοχή. Αυτό, ωστόσο, που έχει νόημα να γίνει είναι η αποκέντρωση των υπηρεσιών αυτών με ταυτόχρονη κατάτμηση και επανασχεδιασμό τους αλλά και αναβάθμιση της ποιότητάς τους. Με τον τρόπο αυτό θα διευκολυνθεί η πρόσβαση σε υπηρεσίες από περισσότερα σημεία της πόλης, ενώ τυχόν επιβαρύνσεις από τη λειτουργία τους θα είναι περιορισμένες, λόγω του μικρότερου μεγέθους τους. Στη χωροθέτηση των μονάδων αυτών βασικό κριτήριο χρειάζεται να είναι η ευκολία πρόσβασης, όπως για παράδειγμα η εγγύτητα με σταθμούς του μετρό.
Είναι, ωστόσο, γνωστό ότι οι μετανάστες, οι χρήστες, τα εκδιδόμενα άτομα, οι άστεγοι, που έχουν μεγάλη ανάγκη από πολύπλευρη υποστήριξη, συχνά λόγω φόβου ή επιφυλακτικότητας δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τις υπηρεσίες. Για να τους παρασχεθεί βοήθεια και φροντίδα, χρειάζεται οι φορείς να αναπτύξουν προγράμματα προσέγγισης στον δρόμο (street-work). Οι λειτουργοί που στελεχώνουν αυτά τα προγράμματα χρειάζεται να κατανοούν το σύστημα αξιών και την κουλτούρα των ανθρώπων που καλούνται να βοηθήσουν και να σέβονται τη διαφορετικότητά τους. Η αποτελεσματικότητά τους μπορεί να αυξηθεί, αν προέρχονται από τις ίδιες τις ομάδες στις οποίες απευθύνονται, όπως μετανάστες ή πρώην χρήστες.
Στο πλαίσιο των προγραμμάτων προσέγγισης στον δρόμο ένα αποδοτικό και μη δαπανηρό μέτρο είναι και ο συντονισμός όλων όσοι ήδη εφαρμόζουν τέτοιες δράσεις, όπως το ΚΕΘΕΑ, οι άλλοι φορείς θεραπείας και οι εθελοντικές οργανώσεις ιατρικής φροντίδας, σε συνεργασία με τον δήμο της Αθήνας. Θα επιτρέψει την κατάρτιση κοινού σχεδίου εντατικοποίησης και συντονισμού των παρεμβάσεων σε περιοχές-κλειδιά, όπως Γερανίου, Ομόνοια, Γ’ Σεπτεμβρίου, Πολυτεχνείο-Μουσείο, Κουμουνδούρου, Πλατεία Βάθη, Εξάρχεια, Σταθμός Λαρίσης κ.λπ.
Όσον αφορά τα εγκαταλελειμμένα κτήρια στις παραπάνω περιοχές, και ιδίως τα διατηρητέα, κάποια από αυτά θα μπορούσαν να ανακαινιστούν για να φιλοξενήσουν δημόσιες υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας, εκπαίδευσης και πολιτισμού, αλλά και να αξιοποιηθούν από ομάδες πρωτοβουλίας πολιτών που στοχεύουν στην αναβάθμιση της πόλης.
Και βέβαια, αντί για θεαματικές επιχειρήσεις-σκούπα, που προσφέρουν τροφή στα ΜΜΕ, η παρουσία της αστυνομίας χρειάζεται να είναι διακριτική και να στοχεύει στην ουσιαστική προστασία του πολίτη, χωρίς προκαταλήψεις και με σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα όλων των πολιτών.
Μια πιο ανθρώπινη πόλη δε σημαίνει αποστειρωμένο κέντρο, δεν σημαίνει οριοθέτηση προνομιούχων ζωνών, στις παρυφές των οποίων θα συνεχίσουν να φυτοζωούν οι κοινωνικά αποκλεισμένοι. Και βέβαια δεν επιτυγχάνεται από τη μια στιγμή στην άλλη.

Του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ :διδάκτορα Κοινωνικών Επιστημών και διευθυντής του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕΘΕΑ).
Πηγή: Η Αυγή

Χορεύτρια ετών 76

Ονομάζεται  Paddy Jones και είναι 76 χρονών σήμερα από την Αγγλία. Πριν 6 χρόνια που πέθανε ο άντρας της πήγε να ζήσει στην Ισπανία για να γυρίσει στο παλιό της πάθος: τον χορό! Χόρευε από τότε που ήταν δυόμιση χρονών και σταμάτησε στα 22 της όταν παντρεύτηκε. Στα 70 της πήγε στην ακαδημία χορόυ του Nico (αυτός με τον οποίο χορεύει στο βιντεάκι) και από τότε χορεύει ξανα! Απολάυστε το βίντεο:

Α. Διαμαντοπούλου: Οι εκλογές δεν είναι λύση


Αντίθετη στο ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες δήλωσε η υπουργός Παιδείας, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ημερησία». Κατηγόρησε όσους επιδίδονται σε αντιμνημονιακή ρητορεία ότι αρνούνται κάθε ρεαλιστική διέξοδο από την κρίση, χαϊδεύουν τον εγωισμό των Ελλήνων

25% η ανεργία στη Θεσσαλονίκη

Στους 130.000 υπολογίζονται οι άνεργοι στη Θεσσαλονίκη όπου το ποσοστό της ανεργία φτάνει στο 25%,
το οποίο ολοένα και αυξάνεται, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου, Παναγιώτη Ταμπουλίδη.

Κόκκινο χαλί: Θυμίζει κάτι από παλιά!


Δεν είναι λίγες οι σταρ του Hollywood που ακολουθούν τα παραδείγματα παλιών σταρ και εμφανίζονται στην τελετή απονομής των Όσκαρ με το στυλ εκείνων. Σας παρουσιάζουμε μερικές.

Μία συγγνώμη για τους διαδηλωτές στο Κάιρο


Με σχετική ανακοίνωση μέσω Facebook, το Ανώτατο Συμβούλιο των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων ζήτησε συγγνώμη από τους διαδηλωτές για τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν τη νύχτα μεταξύ διαδηλωτών και στρατιωτών στην πλατεία Ταχρίρ στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου.

Άλλο ένα μοντέλο-θύμα της οικονομικής κρίσης


Η εστεμμένη σταρ Ελλάς 2008, Διονυσία Κούκιου συμπεριλαμβάνεται στα μοντέλα που "χτυπήθηκαν" από την κρίση.

Ληστεία στην Αλεξανδρούπολη


26.000€ ήταν η λεία δύο ενόπλων που εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στο 7ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αλεξανδρούπολης – Συνόρων.

Εκπληκτικό κόλπο με νερό!

Θα μείνετε έκπληκτοι!

Επειγουσα ανάγκη για αιμοπετάλια


Μία κοπέλα 19 χρόνων που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας έχει ανάγκη για αιμοπετάλια ομάδας 0 αρνητικό (0-).
Για αποστολή βοήθειας επικοινωνήστε με το τηλέφωνο του Γενικού Νοσοκομείου: 2513501100

Πολίτες ζητούν άρση της βουλευτικής ασυλίας με τη συγκέντρωση υπογραφών μέσω Facebook

8.000 υπογραφές έχουν μαζευτεί μέσω Facebook από αγανακτισμένους πολίτες που ζητούν την άρση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.

5 Συμβουλές για λαμπερό και δροσερό χαμόγελο χωρίς να ξοδέψετε χρήματα

Ποιος σας είπε πως για να έχετε ένα λαμπερό χαμόγελο πρέπει να ξοδέψετε μια περιουσία στους οδοντιάτρους; Μερικές από τις παρακάτω συμβουλές μπορεί να σας βοηθήσουν.

Βερίκοκα εναντίον καρκίνου


O πυρήνας του βερίκοκου, το αμύγδαλο που έχει μέσα στο κουκούτσι δηλαδή, περιέχει μια ουσία γνωστή ως λαετρίλη (laetrile) ή βιταμίνη Β12 ή οποία καταστρέφει τα καρκινικά κύτταρα χωρίς να έχει παρενέργειες στον ασθενή.

Παιδί - μαγνήτης στη Σερβία!!! Μύθος ή πραγματικότητα;

Ένα 7χρονο αγόρι από τη Σερβία, ο Bogdan, εκπλήσσει τα διεθνή μέσα με μια εξαιρετικά πρωτότυπη ιδιότητα που έχει.

Πρεσβευτής της Λιβύης στα Ηνωμένα Έθνη αποκηρύσσει τον Καντάφι


Ο Λίβυος πρεσβευτής στα Ηνωμένα Έθνη ο οποίος είναι ένας από τους παλιότερους φίλους του Συνταγματάρχη Καντάφι αποκήρυξε την Παρασκευή το βράδυ τον ηγέτη της Λιβύης και κάλεσε τον κόσμο να τον τιμωρήσει.

Συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Άκη τσοχατζόπουλου. VIDEO

Δείτε το βίντεο

Ανανεώνει ή δεν ανανεώνει τελικά...;

Ο προπονητής της Σέλτικ Νιλ Λένον μίλησε για το πολύκροτο "σίριαλ" της ανανέωσης του

Σύγκρουση Παπανδρέου – Τσίπρα στη Βουλή


Σφοδρή σύγκρουση σημειώθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον Γ. Παπανδρέου και τον Αλ.Τσίπρα με αιχμή τις διαρροές ότι ο Πρωθυπουργός είχε ζητήσει την παρέμβαση του ΔΝΤ από το Δεκέμβριο του 2009. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του πρόεδρου της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Παπανδρέου τον

Oι Special Olympics ως τουριστική ατραξιόν


Ως γνωστόν η χώρα μας θα φιλοξενήσει τον Ιούνη τους παγκόσμιους αγώνες Special Olympics. Και ενώ θα περίμενε κανείς ότι τα άτομα με αναπηρίες και το οργανωμένο αναπηρικό κίνημα θα υποδεχόταν με ιδιαίτερη χαρά το γεγονός, τουναντίον οι ενστάσεις ακόμα και για τη διεξαγωγή τους

4.000 οι νέες θέσεις για Πυροσβέστες


Mε αντικειμενικά κριτήρια και με τη συμμετοχή εκπροσώπου του ΑΣΕΠ στη διαδικασία επιλογής, θα γίνει άμεσα η πρόσληψη 4.000 Πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης. Για εργασία στη Θεσσαλονίκη Euresalon Σύμφωνα με ρύθμιση που περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο του υπουργείου

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο


Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο σε όλη την χώρα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε περιοχές της Βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί και στο

Kυρώσεις στον Καντάφι από τη διεθνή κοινότητα


Μέτρα κατά του καθεστώτος Καντάφι λαμβάνει η διεθνής κοινότητα.

Οι ΗΠΑ επέβαλαν κυρώσεις στην κυβέρνηση της Λιβύης ανακοινώνοντας ότι δεν υπάρχει πλέον νομιμοποίηση του Καντάφι.

Ο Επαναστάτης Πρωθυπουργός.....(O Δον Κιχώτης στη Εξουσία)


Πως είναι δυνατόν να επαναστατήσει ένας λαός όταν έχει Πρωθυπουργό επαναστάτη....;Η πορεία του Αντιεξουσιαστή στην Εξουσια σε αυτούς τους.... μήνες διακυβέρνησης είναι εκπληκτική....
Μέλος των κινημάτων "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ":

Οι THIRTY SECONDS TO MARS το καλοκαίρι στην Ελλάδα


Το stadium-rock γκρουπ σπό της Ηνωμένες πολιτείες έρχεται το καλοκαίρι στην χώρα μας.

Νέο album για τους Deep Purple


Κατά τη διάρκεια της σύντομης περιοδείας του συγκροτήματος στο Μεξικό, έδωσαν μία συνέντευξη στην οποία ερωτήθηκαν και για το ενδεχόμενο παραγωγής νέου άλμπουμ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας στην Κορίνθου-Πατρών


Η κοινοπραξία "Ολυμπία Οδός" ανακοίνωσε πως οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν από εχθέςστη νέα εθνική οδό Κορίνθου - Πατρών στο ύψος του Κόμβου Ακράτας θα ισχύουν μέχρι και τις 31 Ιουλίου.

Ανέδειξε τον εαυτό σου!


Εννέα κανόνες ομορφιάς για να αναδείξετε τον εαυτό σας!

Το προσωπικό σου ημι-υποβρύχιο


Το Ego Compact είναι ένα σκάφος που διαθέτει μια διάφανη καμπίνα η οποία βρίσκεται μόνιμα κάτω από το νερό. Είναι ηλεκτροκίνητο με μπαταρία που διαρκεί 6 με 10 ώρες. Για να το οδηγήσετε δε χρειάζεστε ειδική εκπαίδευση καθως μοιάζει πολύ με το αυτοκίνητο και ελέγχεται από διακόπτες.

Τα πιο δημοφιλή ονόματα στις χώρες της Ευρώπης

Δείτε δύο χάρτες που δείχνουν πιο είναι το όνομα που χρησιμοποιείται πιο πολύ σε κάθε χώρα της Ευρώπης. Ο ένας χάρτης δείχνει τα αντρικά ονόματα και ο άλλος τα γυναικεία και δημιουργήθηκαν με βάση τα προφίλ του γνωστού site κοινωνικής δικτύωσης, Facebook.

"Ψαλιδίζουν" και τους δικαιούχους του "Βοήθεια στο σπίτι"!


Στον αέρα και αβοήθητοι κινδυνεύουν να βρεθούν χιλιάδες ηλικιωμένοι καθώς πρόθεση της Πολιτείας είναι να μειώσει στους μισούς τους δικαιούχους του προγράμματος "Βοήθεια στο σπίτι". Από τους 80-90.000 που αφορούσε το 2010, να περιοριστεί το 2011 σε 30-35.000 το πολύ...

Ερευνες για χρυσό από Καναδική εταιρεία στην Κύπρο


Ένα δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» ήταν αφορμή για να αποκαλυφθεί το μυστικό που έφερε στην Κύπρο μια Καναδική Γεωλογική εταιρεία που αποτελεί αυτό το διάστημα, έστω και συγκρατημένα, το σημείο αναφοράς και ενδιαφέροντος για τους 1.200 κατοίκους της κοινότητας των Αγγλισίδων στη Λάρνακα.

Συνεχίζεται η επιχείρηση "έξοδος" από τη Λιβύη


Μετά την χθεσινή επιτυχημένη επιχείρηση επαναπατρισμού Ελλήνων και ξένων πολιτών από τη Λιβύη, η επιτυχία της οποίας επισφραγίστηκε με την ασφαλή προσγείωση των τριών μεταγωγικών αεροσκαφών C-130 στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», συνεχίζονται οι προσπάθειες απεγκλωβισμού κι άλλων πολιτών από τη χώρα, μέσω θαλάσσης.

ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ


Μοιράζει χρήματα ο Καντάφι...


Η κυβέρνηση της Λιβύης, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα με κάθε τρόπο να κρατηθεί στην εξουσία μετά τη λαϊκή εξέγερση που έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες, διέταξε τη μαζική διανομή χρημάτων με τη μορφή αύξησης μισθών και επιδομάτων στου πολίτες της χώρας για την αγορά τροφίμων, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση.

Σοβαρό τροχαίο με λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη


Αιματηρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 τα ξημερώματα στον οδικό άξονα Υψάλων- Κωνσταντινούπολης στην Τουρκία, στο ύψος των Μαλγάρων, όταν λεωφορείο της τουρκικής εταιρίας «ΜΕΤΡΟ» που εκτελούσε τακτικό δρομολόγιο μεταξύ Κωνσταντινούπολης και Αθήνας, παρεξέκλινε της πορείας του υπό άγνωστες μέχρι συνθήκες και ανετράπη.

Μήνυσε τoν Μαρινάκη ο Σισέ

 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ κατέθεσε πριν από λίγη ώρα μήνυση μέσω του δικηγόρου του, κ. Βερβεσού, εναντίον του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση, εξύβριση, απειλή και παράβαση του νόμου περί εξωσχολικού αθλητισμού για όσα έγιναν στο ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων.

Οικονομική κρίση και σεξ

Αντικρουόμενες είναι οι απόψεις των διαφόρων ειδικών σχετικά με το πόσο έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση τη σεξουαλική μας διάθεση.

"Τα ρούχα του βασιλιά"

Ξέρατε ότι ο στρατηγός Μουαμάρ Καντάφι, ο επί 41 συναπτά έτη δικτάτορας της Λιβύης εκτός από πάθος για την εξουσία έχει και πάθος για τη μόδα;

Διατροφή

Πολλές είναι οι κοπέλες που  καταφεύγουν σε αμέτρητες δίαιτες για να αποκτήσουν το   ιδανικό σώμα με αποτέλεσμα

Υποψήφια της Eurovision: Βαλάντω Τρύφωνος


Ένα κορίτσι που έγινε γνωστό  από το  Greek Idol    καθώς αυτό επιβεβαιώθηκε με την νίκη της στο Greek Idol. Μία κοπέλα με μια καταπληκτική φωνή, δυνατή προσωπικότητα αλλά EUROVISION.

Κατάθλιψη –Επιδημία της οικονομικής κρίσης

 Δυστυχώς λόγου του φαινομένου της οικονομικής κρίσης (2011)έντονο είναι το φαινόμενο της κατάθλιψης στον άνθρωπο  στην σημερινή εποχή.

Το χρέος της χώρας

Ο υπουργός οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Η διαδρομή για να φτάσουμε στην λύση του προβλήματος του χρέους θα απαιτήσει χρόνια».

Το Gps και για άτακτους μαθητές

Πρόσφατα κατασκευάστηκε ένα  πρόγραμμα GPS όπου οι γονείς θα έχουν  την δυνατότητα να εντοπίζουν  τα «παιδιά » τους μέσω του προγράμματος αυτού, έτσι ώστε  όταν χρειαστεί να επέμβουν άμεσα.
Όσο αφορά το πρόγραμμα αυτό μεν μπορεί να θεωρηθεί έξυπνο

Ολα τα καρέ από το νέο διαφημιστικό της Megan Fox...


για τη νέα κολλεξιόν εσωρούχων του Εμπόριο Αρμάνι. Δείτε παρακάτω.

Ευρωβαρόμετρο: Οι μισοί Έλληνες δεν κάνουν όνειρα για το μέλλον.


Απογοήτευση, ανασφάλεια  και ψυχολογική «παράλυση» νιώθουν οι Έλληνες, που τους έχει «τσακίσει» η κρίση.
Στοιχεία – σοκ από το Ευρωβαρόμετρο δείχνουν ότι περίπου ένας στους δύο Έλληνες (ποσοστό 54%)

Αιγυπτιακά κράνη για διαδηλώσεις...


Οι Αιγύπτιοι απο την αρχαιότητα χαρακτηρίζονταν ως πολυμήχανος λαός και όχι άδικα. Πραγματικά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ως οι μάστερς της πατέντας αφού πλέον δεν χρησιμοποιούν την ευφυία τους για να φτιάξουν πυραμίδες αλλά για να μπορέσουν παρά τις ελλείψεις τους να φτιάξουν ότι χρειάζονται. Μετά την αφίσα που έλεγε "Walk Like An Egyptian", δηλαδή "περπάτα σαν Αιγύπτιος", τώρα μπορούμε να πούμε "κάλυψε το κεφάλι σου σαν Αιγύπτιος", για να αντέξεις στις διαδηλώσεις!Στην Ελλάδα βέβαια θα 'ταν χρήσιμη μια πατέντα για τα δακρυγόνα αλλά τελοσπάντων. Δειτε τις φωτογραφίες από τα πιο ευφάνταστα και αποτελεσματικά κράνη...

Τέρμα πια στους τζαμπατζήδες...(vid)

Το χιούμορ είναι ίσως ο καλύτερος τρόπος να αντιμετωπίσει κανείς τη δύσκολη καθημερινότητα, πόσο μάλλον όταν ζεί σε μια χώρα που το παράλογο επιβάλλεται ως αυτονόητο. Το βίντεο που ακολουθεί είναι απόσπασμα