Mybet

Τα ζώδια και η ερωτική πλευρά της γυναίκας

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο στο φλερτ των ανδρών; Τι κινήσεις πρέπει να κάνετε για να «ρίξετε» την κοπέλα που σας ενδιαφέρει; Πώς θα αντιδράσει; Διαβάστε τα παρακάτω κείμενα.. για να το μάθετε!

ΚΡΙΟΣ
Η γυναίκα Κριός δείχνει φανερά τις διαθέσεις της, είτε θετικές είναι αυτές είτε αρνητικές. Αν δείξει πως σας θέλει, μη διστάσετε να την πλησιάσετε, θα σας δοθεί με πάθος και ενθουσιασμό. Αν δείξει ότι δεν σας θέλει, μην επιμείνετε, θα καταστρέψετε και την τελευταία σας ελπίδα. Καλύτερα να περιμένετε να αλλάξουν οι διαθέσεις της απέναντι σας, πράγμα πολύ πιθανό αφού δεν έχει καθόλου σταθερό χαρακτήρα. Μη φλερτάρετε ποτέ φορτικά μια γυναίκα Κριό. Δεν θα την κατακτήσετε ποτέ. Μην επιδιώκετε να τη βλέπετε συχνά, αλλά, όταν ξέρετε ότι πρόκειται να την συναντήσετε κάπου, φροντίστε να κάνετε μιαν εντυπωσιακή εμφάνιση χωρίς να της δώσετε μεγάλη σημασία. Δώστε της την ικανοποίηση να σας κατακτήσει εκείνη.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ειλικρίνεια είναι ο καλύτερος τρόπος για να πλησιάσει κανείς μια γυναίκα Ταύρο. Καθώς δεν είναι πονηρή ή υστερόβουλη, δεν θα καταλάβει ποτέ το νόημα των περιποιήσεων σας, αν δεν της δείξετε καθαρά το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Μόλις της κάνετε την ερωτική σας εξομολόγηση, δώστε της τον καιρό να σκεφτεί. Δεν είναι αργόστροφη. Αντίθετα, είναι ένας σοβαρός άνθρωπος, που δεν παίρνει βιαστικές αποφάσεις. Αν ανταποκριθεί θετικά, τόσο το καλύτερο. Αν όχι, τότε δεν υπάρχει περίπτωση ν’ αλλάξει γνώμη. Μην ξεχνάτε το πείσμα των Ταύρων. Οποιαδήποτε προσπάθεια να της αλλάξετε μυαλά θα αποτύχει. Αν σας ενδιαφέρει μια γυναίκα Ταύρος, δείξτε της αμέσως τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες. Αν δείτε πως είναι περισσότερο ενήμερη από σας στα καλλιτεχνικά θέματα, μην προσπαθήσετε να της κάνετε τον έξυπνο, αλλά αφήστε τη να σας διδάξει. Η γυναίκα Ταύρος δεν ανέχεται τους επιπόλαιους ανθρώπους. Στη συνέχεια, αν δείτε πως εξακολουθεί να θέλει την παρέα σας, καλέστε τη για φαγητό. Ένα καλό εστιατόριο, ένα προσεκτικά διαλεγμένο μενού, μια αρμονική ατμόσφαιρα και ένα εκλεκτό κρασί, μπορούν να κάνουν θαύματα. Αν δεν έχετε ιδιαίτερες γνώσεις στα θέματα της μαγειρικής, συμβουλευτείτε κάποιο φίλο σας, αλλά αν δεν μπορείτε, μην κάνετε τον έξυπνο. Είναι καλύτερα να της ζητήσετε να αναλάβει την πρωτοβουλία, είτε διαλέγοντας το κατάλληλο εστιατόριο είτε μαγειρεύοντας η ίδια. Δώστε της την ευκαιρία να σας δείξει την αγάπη της για τα όμορφα πράγματα της ζωής και προσπαθήστε να διδαχθείτε από την πείρα της.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Είναι αρκετά δύσκολα να πλησιάσει κανείς μια γυναίκα Δίδυμο, γιατί την τριγυρίζουν μόνιμα ένα σωρό άντρες. Έτσι, αν κάποιος ενδιαφέρεται γι’ αυτήν είναι αδύνατο να ξέρει αν κάποιος από τους θαυμαστές της είναι ταυτόχρονα και εραστής. Για να ξεκαθαρίσει η κατάσταση χρειάζεται συστηματική αλλά διακριτική παρακολούθηση. Αν χρειαστεί, θα πρέπει κανείς να μπει στον κύκλο των θαυμαστών. Αν το πεδίο δράσης είναι ελεύθερο, ο μόνος τρόπος για να κατακτήσει κανείς μια γυναίκα Δίδυμο είναι να της δείξει τις διανοητικές του ικανότητες. Η ποικιλία των ενδιαφερόντων τη γοητεύει περισσότερο απ’ όλα. Αν δείξει ενδιαφέρον, θα αρχίσει από μόνη της να τριγυρίζει τον άντρα που της ξύπνησε την περιέργεια. Στο αποκορύφωμα αυτής της φάσης, πρέπει να γίνει η τελική προσέγγιση, μέσα σε ένα ρομαντικό περιβάλλον, σε μια διανοητική συζήτηση υψηλού επιπέδου. Μη ν απογοητευτείτε αν η Δίδυμος κάνει κάποιο αστείο σε βάρος σας. Ανταποδώστε της τα ίσα και θα το εκτιμήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι γυναίκες Καρκίνοι ερωτεύονται συνήθως σε πολύ μικρή ηλικία ένα πολύ μεγαλύτερο άντρα και φυσικά απογοητεύονται, λόγω της απειρίας τους αλλά και των άλλων πρακτικών δυσκολιών. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ο άντρας που γίνεται αντικείμενο του έρωτα μιας νεαρής Καρκίνου δεν το μαθαίνει ποτέ. Αυτή η κατάσταση όμως, που δεν είναι τίποτε περισσότερο από ένα εφηβικό παιχνίδι και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, γιατί κινείται σχεδόν πάντοτε στον κόσμο της φαντασίας, αφήνει μια αγιάτρευτη πίκρα σε κάθε νέα γυναίκα Καρκίνο, έτσι που σε οποιαδήποτε κατοπινή της γνωριμία να φέρεται ψυχρά, και να είναι κλεισμένη στον εαυτό της. Αν, λοιπόν, ένας άντρας ενδιαφέρεται για μια γυναίκα Καρκίνο θα πρέπει να δείξει μεγάλη υπομονή για να την κατακτήσει. Για να κατακτήσει μια τέτοια γυναίκα πρέπει κάποιος να κερδίσει την εμπιστοσύνη της. Για να κερδίσει όμως κανείς την εμπιστοσύνη της γυναίκας Καρκίνου δεν χρειάζονται λόγια αλλά έργα. Τα δώρα τη συγκινούν, αλλά δεν είναι αρκετά. Η γνωριμία πρέπει να κρατήσει αρκετό καιρό ώστε να προλάβει να παρουσιαστεί κάποια δυσκολία, και εκεί ο άντρας πρέπει να δείξει την ικανότητα του να τη βοηθήσει αποτελεσματικά. Ένα κόλπο που έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές για την κατάκτηση μιας γυναίκας Καρκίνου είναι η δημιουργία μιας τεχνητά δύσκολης κατάστασης, όπου ο ενδιαφερόμενος εμφανίζεται σαν ήρωας. Ακόμη κι αν αργότερα η γυναίκα Καρκίνος καταλάβει την αλήθεια, θα τον συγχωρήσει και θα το εκτιμήσει σαν μια επιπλέον απόδειξη αγάπης.

ΛΕΩΝ
Το πρόβλημα δεν είναι πώς να βρείτε μια γυναίκα Λέοντα, γιατί ξεχωρίζει από μακριά. Το πρόβλημα είναι το πώς να απομακρύνετε τα πλήθη των θαυμαστών της. Οι κολακείες που είναι αρκετές για τους άντρες Λέοντες, δεν φτάνουν για μια γυναίκα. Από πολύ μικρή έχει συγκεντρώσει ένα πλούσιο απόθεμα από επαίνους, μια που πάντοτε τους επεδίωκε και, αν δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, τους επέβαλλε. Δεν αρκεί λοιπόν να εξυμνήσετε την ομορφιά της. θα πρέπει να κολακέψετε το πνεύμα της και προπάντων το οργανωτικό μυαλό της. Ακόμη κι αν δεν μπόρεσε να επιδείξει τις ηγετικές της ικανότητες θα πρέπει να της πείτε ότι είναι γεννημένη για βασίλισσα. Αν αντιδράσει θειικά, κάντε το επόμενο βήμα, κάνοντας επίδειξη του πλούτου σας και των ανέσεων που μπορείτε να της εξασφαλίσετε. Ένα χρυσό κόσμημα είναι πάντα ευπρόσδεκτο δώρο και μια καλή αρχή. Δεν φτάνει όμως. Πρέπει να της δείξετε ότι έχετε ανέσεις και ότι μπορεί να τις απολαύσει κι εκείνη. Ακριβά αρώματα, πλούσια σπίτια, πολυτελείς μπανιέρες, σπάνια διακόσμηση, εντυπωσιακά έπιπλα είναι τα στοιχεία που θα τη γοητέψουν. Αν σας αρέσει να κυκλοφορείτε με μια τόσο πολυέξοδη γυναίκα, γεμίστε τη δώρα, εξασφαλίστε της πολυτέλεια και θα είναι για πάντα δική σας. Προσέξτε όμως να μην την αφήσετε να σας επιβληθεί απόλυτα γιατί μπορεί να σας κατευθύνει σε όλη σας τη ζωή, πράγμα που δεν είναι εύκολο να ανεχτεί ένας άντρας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένας άντρας δεν μπορεί να παίξει εύκολα με μια γυναίκα Παρθένο. Είναι πάντα σοβαρή και συντηρητική και αποκρούει με ειρωνεία και κάθε επιπόλαιο φλερτ. Για να την κατακτήσει κανείς θα πρέπει πρώτα να κερδίσει την εκτίμηση της, και ο καλύτερος τρόπος για να το πετύχει είναι να είναι εργατικός, επιδέξιος, λιγόλογος, σοβαρός, αλτρουιστής και οικονόμος. Το να κάνει κανείς ένα ακριβό δώρο σε μια τέτοια γυναίκα δεν φέρνει κανένα αποτέλεσμα. Είτε θα το δεχτεί χωρίς κανένα ενθουσιασμό, είτε θα το απορρίψει, κατηγορώντας το θαυμαστή της για υπερβολική σπατάλη. Για να προσελκύσει κανείς το ενδιαφέρον της και να κερδίσει την εκτίμηση της θα πρέπει να δουλεύει μαζί της, γιατί οι γυναίκες Παρθένοι δεν ξέρουν τίποτε άλλο εκτός από το σπίτι και τη δουλειά τους. Στη δουλειά, λοιπόν, θα πρέπει να της δείξει τις ικανότητες του, να της ζητήσει συχνά τη βοήθεια της, να της ζητήσει ακόμη τη γνώμη της για τις επαγγελματικές και ηθικές ικανότητες καθώς και το χαρακτήρα των άλλων συναδέλφων και να δείξει ότι συμφωνεί με τη γνώμη της. Δεν χρειάζεται να την καλέσει για φαγητό. Είναι προτιμότερο να κάνει την πρόταση του που πρέπει οπωσδήποτε να είναι σοβαρή στον τόπο της δουλειάς.

ΖΥΓΟΣ
Η γυναίκα Ζυγός δεν παρουσιάζει ιδιαίτερα προβλήματα ερωτικής πολιορκίας. Της αρέσουν όλοι οι άντρες και δεν θέλει να χαλάσει το χατίρι κανενός. Το θέμα λοιπόν πάλι είναι το πώς να αποσπάσει κανείς μια γυναίκα με τόσο πολλές κατακτήσεις από το πλήθος των θαυμαστών της. Ένας όμορφος και καλοντυμένος άντρας θα την εντυπωσιάσει περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον. Οι περισσότεροι όμως άντρες έχουν την κακή συνήθεια να λένε κομπλιμέντα, που κουράζουν τις γυναίκες. Για να σας εκτιμήσει μια γυναίκα Ζυγός πρέπει να της πείτε από την αρχή τις προθέσεις σας και εκείνη μπορεί να αναγνωρίσει την ειλικρίνεια σας. Ένα προσεκτικά διαλεγμένο περιβάλλον, μια αρμονική ατμόσφαιρα, μερικά όμορφα πράγματα, θα ενισχύσουν την εντύπωση της πως έκανε καλά που διάλεξε την συντροφιά σας. Μην ξεχνάτε ότι το πρόβλημα με τη γυναίκα Ζυγό δεν είναι το πώς να την πείσετε να κάνει έρωτα μαζί σας, γιατί θα είναι πολύ πρόθυμη να έρθει μαζί σας. Το πρόβλημα είναι πως η συμπεριφορά της θα σας κάνει να την ερωτευτείτε γρήγορα και, αν δεν δώσετε προσοχή στα ευαίσθητα σημεία της, που έχουν πάντα σχέση με την ομορφιά, την αρμονία και τη δικαιοσύνη, θα σας παρατήσει γρήγορα, αναζητώντας κάποιον άλλο, που να μπορεί να εκτιμήσει περισσότερο τα προσόντα της. Η ειλικρίνεια και το ωραίο περιβάλλον παίζουν εδώ το βασικό ρόλο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η γυναίκα Σκορπιός φαίνεται απρόσιτη και ψυχρή. Όμως, το αινιγματικό της πρόσωπο, μαζί με το φόβο εμπνέει και τη γοητεία. Δεν πείθεται με τα λόγια, θα μείνει αδιάφορη. Μένει σιωπηλή στα κομπλιμέντα ή απαντάει ειρωνικά. Ο μόνος τρόπος για να γνωρίσει κανείς καλύτερα τη γυναίκα Σκορπιό είναι το οινόπνευμα. Κάθε γυναίκα Σκορπιός έχει αδυναμία στο ποτό. Ένα καλό κρασί ένα δυνατότερο ποτό, μπορεί να λύσουν τη γλώσσα της και να σπάσουν την επιφανειακή ψυχρότητα της. Από εκεί και μετά όλα εξαρτώνται από την ικανότητα του άντρα να δείξει με ειλικρίνεια τις προθέσεις του και να τις αφήσει στην κρίση της. Αν δεχτεί μια περιπέτεια μαζί σας, τόσο το καλύτερο. Αν δεν δεχτεί, μη γίνεστε φορτικός. Μπορεί να το πάρει στραβά και να σας περιλάβει στον κατάλογο των εχθρών της. Αν ένας άντρας της εξομολογηθεί τον ερωτά του, θα πρέπει να πει και τι σκοπεύει να κάνει μ’ αυτόν. Η γυναίκα Σκορπιός θέλει ξεκάθαρα πράγματα. Αν πρόκειται για μια απλή περιπέτεια μπορεί και να δεχτεί, αλλά μην της πουλήσετε έρωτα στη συνέχεια. Αν πρόκειται για κάτι σοβαρότερο, φροντίστε να είστε σίγουροι για τα αισθήματα σας απέναντι της. Μην προσπαθήσετε ποτέ να παίξετε με μια γυναίκα Σκορπιό. Ένα ατύχημα που θα σας συμβεί δέκα χρόνια μετά από την ημέρα που την είδατε για τελευταία φορά μπορεί να είναι δική της δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η γυναίκα Τοξότης δεν χαλάει χατίρια και αν ένας άντρας της αρέσει λίγο δεν διστάζει να πάει μαζί του. Ωστόσο, είναι πολύ προσεκτική στο θέμα της δέσμευσης και μπορεί να παρατήσει και τον ωραιότερο άντρα του κόσμου αν υποψιαστεί πως θέλει να περιορίσει την ελευθερία της. Η γυναίκα Τοξότης δεν ανέχεται τα ψέματα. Ξέρει γιατί την πλησιάζει ένας άντρας και αν εκείνος χρησιμοποιήσει μια πλάγια μέθοδο εκείνη θα τον ρωτήσει στα ίσια γιατί δεν της λέει πως θέλει να κάνει έρωτα μαζί της. Η ειλικρίνεια της γυναίκας Τοξότη έχει ως αποτέλεσμα να την παρεξηγούν πολλοί άντρες, ιδιαίτερα αν έχουν συντηρητικές ιδέες. Είναι, λοιπόν στο χέρι του άντρα που θα πλησιάσει μια γυναίκα Τοξότη, να διακρίνει πίσω από την μερικές φορές ωμή ειλικρίνεια της, τον καλό της χαρακτήρα, την εντιμότητα της, την έλλειψη υστεροβουλίας και υποκρισίας που τη χαρακτηρίζει. Είναι λάθος να νομίσει ένας άντρας πως η γυναίκα Τοξότης είναι εύκολη. Η γυναίκα Τοξότης ξέρει να απολαμβάνει τον έρωτα και πάει με έναν άντρα επειδή της αρέσει το σώμα του. Για να ενδιαφερθεί όμως πραγματικά γι’ αυτόν και να δημιουργήσει κάτι σταθερότερο και ωραιότερο μαζί του, θα πρέπει πάνω απ’ όλα να την εξασφαλίσει για την ανεξαρτησία της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η επίδειξη σοβαρότητας, καλής καταγωγής, ανώτερης κοινωνικής θέσης, οικονομικής άνεσης είναι τα στοιχεία που θα γοητεύσουν τη σοβαρή γυναίκα Αιγόκερω, που σιχαίνεται τους γυναικοκατακτητές και τους εφήμερους έρωτες. Συνήθως, η γυναίκα Αιγόκερως κάθεται σιωπηλή σε μια γωνιά γεμάτη απογοήτευση και μελαγχολία. Μην προσπαθήσετε να την κάνετε να γελάσει. Η θλίψη την τρέφει. Μην της πείτε κολακείες, θα αντιδράσει άσχημα. Μην της ζητήσετε να σας πει τον πόνο της. Συνήθως δεν υποφέρει από τίποτα, εκτός από το γεγονός πως τη βασανίζουν οι ανεκπλήρωτες επιθυμίες της και οι επιτυχίες των άλλων. Αν προσπαθήσετε να βρείτε άκρη με τη μελαγχολία της, μπορεί είτε να αποκρουστείτε με σιωπή είτε να πέσετε θύμα μιας ακατάσχετης και ανυπόφορης φλυαρίας. Για να κατακτήσετε μια τέτοια γυναίκα θα πρέπει να μιλήσετε αδιάφορα, χωρίς να την κοιτάτε στα μάτια, για την οικονομική σας άνεση, για την καταγωγή σας, για τη σπουδαία σας κοινωνική θέση, που υπάρχουν προοπτικές να γίνει σπουδαιότερη, για τις μεγάλες σας φιλοδοξίες, για την απόφαση σας να αγωνιστείτε σοβαρά για τη διατήρηση του κοινωνικού καταστημένου. Αν δείτε πως ενδιαφέρεται, πράγμα που θα φανεί από μια λάμψη στα μάτια της, καλέστε τη σε ένα πλούσιο γεύμα, στο ακριβότερο εστιατόριο, έστω και αν δεν σας αρέσει η κουζίνα του. Μιλήστε για τα ίδια πράγματα αναλυτικότερα. Μη βιαστείτε να την καλέσετε στο σπίτι σας. θα το πάρει στραβά. Ομολογήστε πως από καιρό ψάχνετε να βρείτε μια σοβαρή γυναίκα και κάντε της πρόταση γάμου, από την πρώτη κιόλας συνάντηση. Η συνταγή είναι δοκιμασμένη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν είναι σκόπιμο να πλησιάσει κανείς την πανέξυπνη και ανεξάρτητη γυναίκα Υδροχόο με τα συνηθισμένα κόλπα των εφήμερων εραστών. Δεν την συγκινούν ούτε τα δώρα ούτε τα κομπλιμέντα. Αν κανείς γίνει ενοχλητικός, δεν διστάζει να τον χαστουκίσει. Κατά κανόνα, η σύγχρονη γυναίκα Υδροχόος είναι φεμινίστρια και απεχθάνεται τους φορτικούς άντρες. Βέβαια, σαν άνθρωπος χρειάζεται έρωτα, στοργή και συντροφιά. Πρέπει όμως να την πλησιάσει κανείς με ευθύ και ειλικρινή τρόπο. Πρέπει, μ’ άλλα λόγια, να της πει κανείς ότι εκτιμά τις ιδέες της, ότι σέβεται τους αγώνες της, ότι συμμερίζεται τις απόψεις της για την αλλαγή της κοινωνίας και ότι θα ήθελε να βαδίσει πλάι της προς την ίδια κατεύθυνση. Συνήθως, η γυναίκα Υδροχόος θα απορρίψει μια ερωτική πρόταση, μια που ο έρωτας κατά κανόνα την τρομάζει. Έτσι κι αλλιώς, οι εμπειρίες της από τους άντρες είναι συνήθως άσχημες, γιατί την περιφρόνησαν, την εξευτέλισαν, προσπάθησαν να την εξουσιάσουν και να την περιορίσουν. Αν όμως η προσέγγιση έχει γίνει με ευγενικό τρόπο, έστω και αν απορρίψει κατ’ αρχήν την ερωτική πρόσκληση, θα ζητήσει από τον ενδιαφερόμενο να μείνει φίλος της. Αυτό είναι μεγάλη τιμή, γιατί το ιερότερο πράγμα για μια γυναίκα Υδροχόο είναι η φιλία, είτε ανάμεσα σε δυο άτομα του ίδιου φύλου είτε ανάμεσα σε δυο άτομα διαφορετικού φύλου. Ο έρωτας θα έρθει πάντα σε κάποια στιγμή αδυναμίας, κάποια στιγμή που θα έχει ανάγκη από χάδια και στοργή, πάντα μέσα στα πλαίσια αυτής της φιλίας.

ΙΧΘΥΣ
Αν είστε άντρας που δίνει μεγάλη σημασία στην ελευθερία και την ανεξαρτησία του, καλύτερα να αποφύγετε τη γυναίκα Ιχθύς, γιατί θα σας κολλήσει σαν βδέλλα και δεν θα σας αφήσει ποτέ όσο άσχημα ή καλά κι αν της φερθείτε, παρά μόνο όταν βρει κάποιον πιο πλούσιο και γενναιόδωρο από σας. Αν, αντίθετα, θέλετε μια γυναίκα αδύναμη, που να ζητά την προστασία και τη φροντίδα σας και να μείνει για πάντα κοντά σας, τότε πλησιάστε προσεκτικά τη γυναίκα Ιχθύς, παρουσιάστε με τον εντυπωσιακότερο τρόπο τα προτερήματα σας και καλέστε τη για φαγητό. Εκεί, θα πρέπει να δημιουργήσετε απαλή και ρομαντική ατμόσφαιρα. Όσο περισσότερο πλησιάσετε τον ονειρικό κόσμο τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε για να τη συγκινήσετε, θα πρέπει να της τονίσετε ότι κατά τη γνώμη σας η γυναίκα δεν πρέπει να δουλεύει, ότι πρέπει να κάθεται ξέγνοιαστη στο σπίτι και ο άντρας να φροντίζει για όλα, ακόμη και για τις δουλειές του σπιτιού. Μ’ αυτό τον τρόπο είναι σίγουρο πως θα γίνει δική σας, εκτός αν έχει υπόψη της κάποιον άλλο, με μεγαλύτερα προσόντα από εσάς και με τις ίδιες προθέσεις. Όποια κι αν θα είναι η τελική της απόφαση, δεν θα σας την αποκαλύψει. Αν έρθει μαζί σας, θα κρατήσει και τον άλλο υποψήφιο για ρεζέρβα. Αν πάει μαζί του, τότε η ρεζέρβα θα είστε εσείς. Μη σας πειράξει αυτό, θα πρέπει μάλλον να χαίρεστε που κάποιος άλλος ανέλαβε το μεγαλύτερο μέρος των εξόδων…

Δεν υπάρχουν σχόλια: